За нас

Вашето любимо място за пазаруване и забавление в сърцето на Благоевград!

Ларго Мол отваря врати на 30.8.2014 и възражда традицията на събирателна точка на Благоевград.

С нова и модерна визия, Largo Mall е най-големият търговски център в Благоевград и разполага с търговска площ от 3800 кв. м, с обща разгърната площ от и 5900 кв. м.

Неговата отличителност разчита на предлагането на пълен набор от пазаруване, което включва дамско, мъжко облекло и обувки, бижута, луксозни стоки, детско облекло и играчки, бельо, козметика и аксесоари.

За да завършите най-вълнуващото си изживяване в Благоевград, Ларго Мол може да се похвали със своето специално място от където може да се насладите на вълнуваща гледка към Рила, да опитате вкусна пица на пещ и други изкушаващи предложения.

На територията на Ларго – Благоевград, функционират търговски обекти, в които се предлагат стоки на над 300 световноизвестни марки. Богата селекция от спортни и ежедневни облекла, официални тоалети, обувки, аксесоари и бижута, стоки за дома, козметика, които могат да удовлетворят всеки вкус и възраст.

В Ларго Мол може да се насладите на великолепната гледка от терасата на на Largo View и да опитате истинския вкус на изпечена на пещ пица, както и много други вкусни предложения.

Proudly powered by WordPress | Theme: Code Blog by Crimson Themes.